en svår fråga har blivit lättare...

Vi får ofta frågan av våra kunder om vad de ska göra med sina trägolv. Spontant tycker vi "Så lite som möjligt", samtidigt som vi har förståelse för att de gamla golven kan vara väldigt smutsiga och rent av äckliga, och kanske inte jättekul att ha som golv just i sitt nyrenoverade kök. Därför har vi inte haft något självklart svar på frågan...
Vi har sett vissa slipa sina trägolv helt plana och därmed förlorat mycket av charmen med de. Vi har använt oss av rejäla skurmaskiner med ganska goda resultat; golven blir rena och fina och behåller sin vackra struktur och karaktär. För inte länge sedan kom vi i kontakt med slipmaskinen EDGE och svaret blev plötsligt mer självklart än någonsin. Efter att ha sett resultatet och pratat med några fler referenser bestämde vi oss för att slå till och har nu en maskin för uthyrning!

Maskinen är en oscillerande slipmaskin som istället för en rullande vals har en vibrerande platta som med hjälp av vikter trycker mot golvet. Detta gör att man dels slipper risk för slipmärken, något som gör maskinen väldigt lättanvänd även för dig som inte har någon erfarenhet av golvslipning. Men den största fördelen är att maskinen följer golvets yta. Oavsett om du skurar eller slipar golvet följer maskinen det breda plankgolvets kupningar, eller parkettgolvets plana yta.

Ring oss om du har frågor eller om du vill hyra maskinen, tel 072 571 22 11. Vi säljer även linoljesåpa och golvolja från Selder & Co.


Läs mer på denna sida: http://edge-slipmaskin.se/